Header

Monday Bar XL presents PAUL VAN DYK

Slaktkyrkan

Monday Bar XL presents
PAUL VAN DYK
Vi har ytterligare en gång fått möjlighet att boka PAUL VAN DYK, super dj deluxe, i början på 2000-talet framröstad som #1 två år i rad på DJ Mag Top 100-lista av världens största djs (på den tiden dessa omröstningar inte var utsatta för manipulation). Paul har spelat hos oss både på kryssningar och i land och är det någon som kan kan leverera trance av högsta magi och kvalitet så är det denne legendar.

Paul är ute på turné för sitt nya album “Music Rescue Me” (hans nionde totalt) som just släppts och genast gått upp som #1 på danslistor i USA, Tyskland, Holland, Mexiko mm. Här kommer länkar för lyssning och nedladdning:
https://lnk.to/PaulvanDyk_MusicRescuesMe_Album

Med sig har Paul ALEX M.O.R.P.H., välkänd för Monday Bar-publiken. Vi återkommer med ytterligare namn på linan senare, bl a vem som får äran att köra warmup.

Festen/konserten kommer att hållas i snygga Slaktkyrkan (ett stenkast från Slakthuset) som är en perfekt lokal för denna typ av event.

Biljetter finns kommer att finnas på C.U.M. Clubwear (extra billiga) samt på Billetto som vanligt. Eventuellt kvarvarande biljetter släpps i dörren under kvällen.

Speltider, full lineup mm meddelas senare.

▶ PAUL VAN DYK (de)
paulvandyk.com
facebook.com/paulvandyk
▶ ALEX M.O.R.P.H. (de)
facebook.com/alexmorph

You may also like ...

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *