Header

Historia

C.U.M’s Affärside och Historik

C.U.M står för italienskans “Collezione uomo moderno” och betyder modern herrkollektion.
Butiken grundades 1994 i Göteborg. Idén var att öppna en affär med lite annorlunda herrkläder,men snart utökade de även med damkläder. Intresset var stort och C.U.M clubwear öppnades även i Sthlm på Klara Norra Kyrkog.21-23.

1998 Dominika Skansen och Niclas Olsson tog över butiken.
Dominika Skansen tog över C.U.M 2003 och är ensam ägare av C.U.M Clubwear.

Dominika Skansen är utbildad designer och skapar ca 20% av kläderna på C.U.M. Hon syr även upp på beställning efter kundens egna önskemål.

Dominika Skansen har 2017 även börjat vulka i latex, så det är bara att beställa  efter era egna önskemål och mått.

2013 gick tyvärr MUMS underkläder i graven men det uppstod en liten mysig lunch restaurang med namnet MEGA MUMS på samma ställe som drevs av Dominika Skansen och hennas man Thor Skansen. Restaurangen arbetades upp och såldes sedan 2016.
Underkläderna finns fortfarande men sälj nu på C.U.M clubwear, 1 trappa ner.

Service

C.U.M clubwear är kända för att ge sina kunder ett trevligt bemötande och bra service.
1) Är det något som går sönder, då kan man nästan alltid få det lagat, även om det har gått lång tid sen kunden köpte plagget.

2) Är plagget som du provar och vill köpa för stort eller byxorna för långa, då får man det “fixat” på “nolltid”, utan extra kostnad.

Så kom ihåg att nästa gång är det bara att säga till, så hjälper vi gärna till!

Kollektioner

Kläder som inte tillverkas i butiken köps in från övriga Europa, bland annat från Italien, Holland, England och Spanien. Nya kollektioner kommer in ca en gång i veckan.

Reklam

C.U.M clubwear gör mestadels reklam genom modevisningar. Dessa sker 2  gånger om året i Stockholm på olika nattklubbar. Håll utkik här efter nästa modevisning! Om ni missar en visning kan ni alltid kolla in bilderna på sidan.